dimarts, 8 de gener de 2013

CURSOS MUSICALS PER EDUCADORS DE 0 A 5 ANYS 2013

EL MUSICAL - CONSERVATORI PRIVAT DE MÚSICA

            


Per onzè any consecutiu i amb la il·lusió de sempre, tornem a preparar per a vosaltres el Curs Musical per educadors. Us proposem 4 sessions a càrrec d'Eulàlia Abad i una sessió complementària pensada pels educadors que treballen amb els més petits a càrrec de Maria Josep Besson.

 *Activitat en tràmit de Reconeixement pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya segons ordre de 7 de setembre de 1994, per la qual s’estableixen els requisits i procediments per reconèixer activitats de formació permanent adreçades al professorat. Pendent Resolució.

Sessions 0-5 anys Eulàlia Abad:
En aquestes sessions hi trobareu exercicis d'imaginació, escolta, moviment, audició, ritme, relaxació...tots ells fàcils i didàctics. També us omplirem d'idees per poder posar en pràctica a l'aula; i finalment organitzarem una classe tot mirant el cel. Per tercer any, seguim incloent el projecte de Música i valors.

L’ALEGRIA DE L’AUDICIÓ I EL RITME
amb Eulàlia Abad (9 març 2013- 9,30h a 14h)  Repetició 2012! (valors)
Exercicis especials pels més petits d’audició i de ritme per escoltar i/o participar amb músiques variades utilitzant diferents instruments. Descobrirem els titelles, els sons d’animalets, els instruments de
percussió, seguint la pulsació, treballant les diferents figures. (negra, blanca, corchera, pausa, diferents tempos) i gaudint de la música i de l´afectivitat. (Especialment pensat per Nadons d'1 i 2 anys).

ESCOLTEM I COMPARTIM
amb Eulàlia Abad (6 abril 2013- 9,30h a 14h) Recopilació exercicis!
Activitats de relaxació amb diferents propostes auditives, de moviment amb campanes, instruments de percussió, titelles i moltes coses més...

CANÇONS I CONTES D’INSTRUMENTS I DE VALORS
amb Eulàlia Abad (20 abril 2013 - 9,30h a 14h) Repetició 2011! (valors)
En aquesta sessió especial per nens de 2, 3, 4 i 5 anys, podrem aprendre el so de diferents instruments com el piano, l'arpa, l'acordió, la flauta, el tambor, la trompeta i el trombó a través de contes, cançons i expressar-ho amb la representació.

MIRANT EL CEL ORGANITZEM UNA CLASSE DE MÚSICA
amb Eulàlia Abad (18 maig 2013 - 9,30h a 14h) Nou! (valors)
En Niko és un titella molt especial, li agrada molt mirar el cel, i ell ens inspirarà per conèixer tot el que podem descobrir. El cel, el sol, els núvols, els avions, els globus, el vent, la pluja, la lluna, els estels...
Organitzarem una classe amb aquest centre d'interès amb exercicis auditius de moviment i de relaxació guiats per aquest misteriós i divertit personatge.

MUSICOTERÀPIA PELS MÉS PETITS
amb Maria Josep Besson (23 febrer 2013- 9,30h a 14h) NOU!
A través dels jocs, les cançons, el moviment, l'experimentació amb material sonor, la improvisació...els petits acompanyats dels adults descobreixen que la veu, el cos i la música són els vehicles de la comunicació afectiva. En aquesta sessió aprendrem recursos que ens ajudaran a desenvolupar els seus sentits, a establir un vincle amb ells i poder utilitzar-ho a l'aula.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS www.elmusical.cat
Dissabtes al matí
5 Sessions: 248 Euros
4 Sessions: 198 Euros
3 Sessions: 180 Euros
2 Sessions: 120 Euros
1 Sessió: 60 Euros
EL MUSICAL - CONSERVATORI PRIVAT DE MÚSICA
Carrer Ramon Llull, 16 — 08193 — Bellaterra
Telf. 93 580 42 46 - info@elmusical.cat


Eulàlia Abad
Cantant i pedagoga musical, treballa a diferents escoles d’educació infantil i escoles de música de Barcelona des de fa molts anys. Especialista en infants de 0 a 3 anys, ha creat una metodologia pròpia: "Música per créixer".
Actualment imparteix tallers i xarrades en diversos centres de Catalunya a educadors/es, monitors, pares i totes les persones interessades en iniciar la música als més petits també fa alguns tallers i xarrades a Educadores infantils i de Magisteri a la Universitat de Barcelona departament dirigit pel Doctor Josep Gustems. Treballa permanentment en l’elaboració de material musical didàctic. Col·labora amb els cursos de formació continuada de “El Musical” des del 2002,  iniciant un nou camí amb seminaris i tallers de música i valors.
www.artpercreixer.com
i web eulàlia abad


Maria Josep Besson
Musicoterapeuta i titulada superior de cant. Una de les seves activitats principals és la que exerceix amb  les dones embarassades i amb les mares i nadons, a “El Musical” de Bellaterra i privadament. És musicoterapeuta a Shalom Taller, Centre per a discapacitats i a ASPADI (Associació de pares de disminuïts). Col·labora com a musicoterapeuta a la Residència Assistida de Gent Gran i Centre de Dia de Cerdanyola del Vallès (Geriatria).Porta el grup de Veu “Dones” a l’Associació de Dones per la Igualtat a Cerdanyola del Vallès. Besson Col·labora des del 2007 amb “Veus sense Fronteres” donant setmanalment assessorament vocal.  Imparteix diversos cursos de veu, entre els quals: “Pren consciència de la teva veu” “Expressa’t mitjançant la veu i la música” i “Descobreix la teva veu” a persones i grups de totes les edats interessats a descobrir i millorar la seva veu . Tot el seu treball es porta a terme des del punt de vista terapèutic posant èmfasi en el desafinament i la desentonació. Ha estat professora de cant al Conservatori de música del Liceu i a l’escola Aulos de Cerdanyola entre altres. Ha impartit cursos de veu a l’Escola d’Estiu de l’Educació de persones adultes i a l’Orfeó Lleidatà, entre altres i com a docent de musicoterapia ha impartit cursos de formació al Col·legi oficial de diplomats en infermeria de Lleida, al Col·legi d’infermeres i Llevadores d’Andorra i a les Llevadores de la Catalunya central organitzat pel SAP Bages-Bergueda-Solsones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada